Parketti Mäkelät


Parkettityöt ammattitaidolla yli 30 vuoden kokemuksella

Parketin hionta, lakkaus, asennus ja korjaus sekä sävytykset


Parkettilattia tuo kotiisi arvokkuutta ja on pitkäikäinen lattiamateriaali. Kulunut tai vaurioitunut parketti on hyvin usein kunnostettavissa ja uutta pinnoitetta valittaessa on useita eri vaihtoehtoja. Perinteinen kirkas lakkaus pitää puun hyvinkin neutraalin ja luonnollisen näköisenä. Parketti voidaan myös sävyttää tuoden kotiisi uutta ilmettä. Lakkauksen lisäksi vaihtoehtona on parketin vahaus, josta löytyy kirkkaan sävyn lisäksi erilaisia valmiita sävyjä. Esimerkkejä erilaisista valmiista parkettisävyistä  Osmo Colorin sivustolla. 

Tarjoamme parketin hionta-, lakkaus-, asennus- ja korjauspalveluita alueella Helsinki-Espoo-Vantaa-Hyvinkää, sekä koko Uusimaa ja Kanta-Häme.

Ota yhteyttä, ja kysy lisää juuri sinulle sopivasta pinnoitteesta tai pyydä tarjous

ParketIN HIONTA, Lakkaus, asennus ja korjaus Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella

Tarjoamme parketin hionta-, lakkaus- ja asennuspalvelua: Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.